TAALLESSEN EN STUDIECOACHING

Taallessen op maat

Zoek je taallessen op maat in Spaans, Duits, Engels of Nederlands, dan zit je goed bij de Meestergids. Wat maakt mijn lessen uniek?
1. het grote aanbod aan maatwerkopties met mijn bouwstenenformulier. Vink je wensen aan!
2. je kunt overal vandaan mijn lessen online doen als je wilt!
3. ik kan iedereen grammatica makkelijk én leuk leren!

Kortom: bij de Meestergids kom je tot het pakket dat bij jou past; of het nu om een paar intensieve 1-op-1 lessen gaat, of een gezellige groepscursus; online of face-to-face, met je eigen lesmateriaal of met mijn lesmethode. Alles kan, maar wat je sowieso krijgt is aandacht, passende uitleg en enthousiasme!

Expat,student of scholier?

Voor expats is er extra veel aandacht voor Nederland: haar cultuur en gebruiken. Hoe praat je hier met de locals: de Meestergids neemt je mee op conversatieles op locatie.

Voor studenten en scholieren zijn er bijlessen en studiecoachingsmogelijkheden. Begeleiding met je huiswerk, hulp met je grammatica (het kan écht leuker en simpeler), overhoren, organiseren e.d. En er zijn kortingstarieven voor jou!

Kijk in de onderstaande prijslijst welke mogelijkheden er zijn wat de taallessen en coaching betreft. Of loop het bouwstenenformulier door en ontvang van de Meestergids een voorstelaanbod op maat!