WIE BEN IK ?

Hallo en welkom op mijn website!

Ik ben Nicole Maria Tak, 38 jaar en ervaren gids en docente talen. Als Meestergids bied ik jou taallessen of thematours in Nederland. Wat maakt mijn diensten uniek? Het moet verrassend en goed uitgedacht zijn; écht leuk voor jou maakt het écht leuk voor mij!

Zoek je taallessen in Engels, Nederlands, Duits of Spaans of studiecoaching: ik loods je er gemakkelijk en prettig doorheen! Ik heb jarenlange ervaring in doceren, een bachelordiploma in Algemene Letteren en een master in Latin American Studies op zak. Voor iedereen lever ik maatwerk en heb ik de juiste lesmethode, online of face-to-face, en een grote portie geduld en enthousiasme!

Heb je een groepsuitje te organiseren? Op zoek naar een leuke thematour in eigen land? Geef de Meestergids de organisatie in handen, maar stel wel zelf je pakket samen aan de hand van bouwstenen. Vrijgezellenfeest, familieweekend, bedrijfsuitje, bezoek uit het buitenland, als expat Nederland leren kennen, kinderfeestje; voor elke groep bied ik een leuke thematour in eigen land.

Met mijn opleiding tot IVOR reisgids en jarenlange ervaring als event organisator, en met jouw wensen en kennis van je groep, komen we samen gegarandeerd tot een fantastisch groepsuitje. Geheel verzorgd en verrassend!

Regelmatig plaats ik in mijn blog impressies van mijn werk als Meestergids. Laat je inspireren en reageer als je het leuk vindt!